*Vecičky sú predávané aj mimo eshop, môže sa stať, že kúsok, o ktorý ste mali záujem, už nebude k dispozícií * Doprava zadarmo od sumy 99€ pri hmotnosti zásielky do 10kg - platí len pre SR a ČR

Batikované tričká v kesTra štýle

Ručne batikované bavlnené tričká v kesTra štýle 

Aj takto vyjadrujem svoju osobitosť a jedinečnosť.

Milovníci originálneho oblečenia, pozor ! Predstavujeme vám moju kolekciu ručne batikovaných bavlnených tričiek, ktoré sú nielen štýlové a osobité. Každé tričko v tejto kolekcii je jedinečné, čo znamená, že nenájdete dva rovnaké kúsky. Takže ak chcete vyjadriť svoju individualitu a odlíšiť sa od davu, tieto tričká sú pre  Vás to pravé.   

 Batikované tričká v kesTra štýle                                                               

Kvalitný Materiál          

Naše tričká sú vyrobené z bavlny s hustotou 150-160 g/m². Tento materiál je nepriesvitný a nepriehľadný, no zároveň ľahký a vzdušný, čo zaručuje pohodlie počas celého dňa.

Každé Tričko je Originál

Jednou z najväčších výhod mojich tričiek je ich jedinečnosť. Každé tričko je "kusovka", čo znamená, že je ručne batikované a teda neopakovateľné. Technika batikovania zaručuje, že každý vzor je iný a originálny, takže môžete mať istotu, že Vaše tričko je skutočne jediné svojho druhu.

Rôzne Dizajny a Farby

Kolekcia obsahuje tričká v rôznych farbách a vzoroch, aby ste si mohli vybrať to, ktoré najlepšie vyjadruje vašu osobnosť a štýl. Či už preferujete výrazné farby alebo tlmenejšie odtiene, v našej ponuke nájdete to pravé tričko pre Vás.

Ručná Práca

Ručne vyrábané produkty majú vždy svoju špeciálnu hodnotu a podporujete tak aj  lokálnych remeselníkov,. Každé tričko je vytvorené s láskou a starostlivosťou, čo sa prejavuje na jeho kvalite a originalite.

Záver

Ak hľadáte osobité oblečenie, moje ručne batikované bavlnené tričká sú pre Vás tou správnou voľbou. Nechajte svoje oblečenie hovoriť za vás a vyjadrite svoj štýl prostredníctvom originálneho dizajnu. Objavte kúsky, ktoré vám prinesú radosť a pohodlie.

 

Autor textu, foto a úprava: Jahvodková Zuza - kesTra