*Vecičky sú predávané aj mimo eshop, môže sa stať, že kúsok, o ktorý ste mali záujem, už nebude k dispozícií * Doprava zadarmo od sumy 99€ pri hmotnosti zásielky do 10kg - platí len pre SR a ČR

♻Recyklácia a kreativita pri tvorbe spomienkových ikebán ♻

♻ Pri príprave dušičkových a spomienkových ikebán často používame ako základ takejto dekorácie rôzne misky a obaly, ktoré však, keď splnia svoju funkciu, končia zbytočne v odpade.  Nemusí to tak byť ! Prečo ? Počasie na ne takmer nevplýva, a aj keď sa môžu zašpiniť od blata či iných nečistôt, stačí ich len dôkladne umyť a sú pripravené na ďalšie použitie. Tieto misky a obaly sú vyrobené z materiálov s dlhou životnosťou.

##PRODUCT-WIDGETS-34045##

 Namiesto toho, aby sme ich vyhadzovali, môžete na týchto základoch vytvoriť novú, jedinečnú ikebanu presne podľa Vášho vkusu. Kreativita nepozná hranice a opätovným použitím nielenže ušetríte, ale prispejete aj k ochrane životného prostredia. Takže ak Vám to Váš priestor a čas dovolí, nevyhadzujte takéto misky a nádoby, Stačí trochu vody a môžu sa znova použiť .

 V našom obchode nájdete aj široký výber kvetov a zelene s povoskovanou povrchovou úpravou, ktorá je ideálna do exteriéru a zachováva si svoj krásny vzhľad aj v náročných vonkajších podmienkach. Radi vám pomôžeme pri výbere a poradíme, ako z vašich spomienkových aranžmánov vytvoriť niečo výnimočné.

##PRODUCT-WIDGETS-34046##

 Spoločne môžeme tvoriť krásne a zároveň zodpovedné spomienky.

Autor textu a fotografií: Jahvodková Zuza - kesTra(c)

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: